despre-noi

Prima Gradinita Democratica

Suntem prima gradinita cu filosofie democratica, in parteneriat cu centrul de cursuri Iulia Zamfir, centrat pe nevoile copilului, fara pedepse si recompense.
Intreg personalul este instruit si supervizat de Iulia Zamfir in instrumentele de comunicare democratica a lui Thomas Gordon si Playful Parenting.

Practicam educatia experientiala si in dezvoltarea echilibrata a abilitatilor.

Ce inseamna asta?

Inseamna ca in plus fata de metodele de invatare, stim sa descoperim care sunt nevoile din spatele comportamentelor copiilor si stim sa ii ascultam. Stim sa prevenim si sa mediem conflictele dintre copii. Nu amenintam copiii si nu ii etichetam. Stim ca etichetele se asuma si afecteaza dezvoltarea pe termen lung.

Adaptam materia la temperamentul si tipul de inteligenta al copilului. De exemplu, dam mai mult timp de adaptare si raspuns copiilor cu un temperament reticent la nou si oferim contextul prin care copiii cu temperament activ sa invete prin miscare.

Parintii sunt oricand bineveniti sa stea o perioada la centru pentru a face tranzitia mai usoara si pentru a observa metodele folosite.

Copiii cu cerinte educationale speciale pot fi integrati in grupe cu dezvoltare tipica. Vom acorda o atentie deosebita:

Abilitatilor emotionale, acestea sunt arhitectul mintii
Abilitatilor de management de conflict
Timpului social, in care interactioneaza cu alti copii
Timpului creativ, in care dezvolta proiecte
Timpului de free play.

 Rezultatul

Vei avea un copil mai echilibrat, avand un vocabular larg al emotiilor si un sistem de regularizare emotional mai bine dezvoltat
La Centrul Educational va veni cu placere, simtindu-se valoros si apreciat
Abilitati sociale, sportive si cognitive dezvoltate
Afinitatile naturale spre tehnologie si stiinta vor fi incurajate.

Hai sa ne cunoastem. Programeaza o vizita! Programeaza