_0000_Iboo004
Pentru anul scolar 2018 – 2019, Centrul Educational IBOO ofera urmatoarele materii optionale:

Balet

Baletul pentru copii este mai mult decat un simplu dans sau doar o forma de miscare fizica. Pe langa dezvoltarea armonioasa a trupului pe care o promoveaza, confera gratie si eleganta tinutei corpului, ii ajuta pe copii dar si pe cei mari sa fie siguri pe ei, sa deprinda echilibrul in miscari, sa fie mai concentrati si sa debordeze de energie.

Pian

De la primul contact cu pianul, copilul poate da viata unui sunet armonios. Cursul este destinat copiilor peste 3 ani si se desfasoara in mod individual.

Art & Joy – curs de arta

Copiii se pot familiariza atat cu tehnici de pictura si desen cat si cu alte tehnici plastice precum colajul, modelajul, tehnica servetelului, pictura pe sticla, pictura pe suport ceramic, etc.
Pornind de la ideea de joc, explorand teme si materiale diferite, copiii vor invata sa fie atenti, sa observe, sa improvizeze, sa fie spontani, folosindu-si imaginatia.

Mind Lab – jocuri de perspicacitate si inteligenta
Mind Lab ofera copiilor de peste 3 ani oportunitatea de a descoperi si dezvolta abilitati esentiale utilizand jocuri de gandire atractive din intreaga lume.

Limba germana
Copiii vor invata cuvinte, expresii, cantece, poezii si jocuri in limba germana. 
Se vor folosi metodele tipice utilizate de catre cadrele didactice din gradinite, specifice varstei lor – jocul didactic, observatia, jocul de rol, scenete, exercitii, lectura educatoarei, conversatia.

Story Time

Prin intermediul povestilor si al jocurilor de rol, copiii vor invata limba engleza intr-un mod relaxant si distractiv.
Cursul este destinat copiilor peste 4 ani.
 

Karate

Cursul de karate pentru copii conduce catre o atitudine demna si spirit puternic. Fiind un sport de contact, copiii isi dezvolta abilitatile de interactionare si comunicare cu cei din jur.

Sah
Sahul reprezinta cea mai buna modalitate de a exersa gandirea logica. Pentru un copil, sahul inseamna mai mult decat un joc. Inseamna aranjarea ideilor, formarea gandirii argumentate, usurinta alegerilor si claritatea limbajului verbal.

Hai sa ne cunoastem. Programeaza o vizita! Programeaza